Konya Şubemizin neşrettiği «HANYALI KONYA» mecmuasının yedinci sayısı İsmet Özel’in yazı başlığı olan "İsmet Özel’in Hangi Cehennemde Olduğu Kimsenin Umurunda Değilse Benim Hiç Değil" manşetiyle çıktı.
"Herkesin önünde ülke gerçeğinin Dünya Sistemi zaviyesinden değeriyle Türk varlığının serpilişi adına değeri arasında tercih duruyor. Ya günden güne Dünya Sistemi azmanlaşacak veya Türk varlığı günden güne serpilecek. Söylediklerimin sağlamlığını birinci ve ikinci Cihan Harbi arasında doğan idare tarzlarından sadece Türkiye Cumhuriyeti’nin haritadaki yerini muhafaza edişi temin ediyor. Lozan Anlaşması yerini 2023 Hıristiyan yılında Sevr’e bırakmayacaksa ne olacak? Bu sualin cevabını vermeğe Türkiye Cumhuriyeti hudutları dâhilindeki milyonlar ne ehildir, ne de niyetlidir. Bize nimet cevabı uhdesinde hıfzedenlerin eline kalmışlığımızdan verilecek."
Yedinci sayımızda yer alan diğer yazı başlıkları şu şekilde sıralandı:

ELHAN-I VATAN PANELİ İSTANBUL'DA YAPILDI
Derneğimizin tertip ettiği Elhan-ı Vatan serlevhalı panel 12 Rebiulâhir 1447 Cumartesi günü İstanbul'da yapıldı
Genel Başkanımız İsmet Özel'in son onüç senede yayınlanmamış olan "İrtica Elden Gidiyor" kitabının gözden geçirilmiş yeni baskısı TİYO Yayınlarından çıktı.
URFA İSTİKLÂL MÜCAHEDESİ
Şanlıurfa şehri Türkiye’nin bir parçası değildir; Türkiye Şanlıurfa’nın büyütülmüş bir hâlidir. Eğer dünyada Türkiye diye bir yer varsa bu, Urfa’nın 780.000 kilometrekareye çıkarılmış/büyütülmüş olmasındandır.
Genel Başkanımz Şair İsmet Özel’in Faydasız Yazılar, Bilinç Bile İlginç ve Tavşanın Randevusu kitapları birlikte Faydasız Randevu adıyla TİYO Yayıncılıktan neşroldu.
SINIF BİLİNCİ MECMUAMIZIN İKİNCİ MERHALE SEKİZİNCİ NÜSHASI NEŞROLUNDU!
8. nüshamız İsmet Özel’in “Kaçmak İsterken Vuruldu” şiiriyle açılıyor. Devamında bir de şiirin lugatçesi var.
Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in Üç Mesele ve Zor Zamanda Konuşmak kitapları bir arada ve yeni uzun bir dibace ile“ÜÇ ZOR MESELE” adıyla neşredildi.


