Ne Türk harflerine Arap harfleri ne de Türk yazısına Osmanlıca denilebilir. Bu iki hususu izah etmek üzere "Bunlar Gerçekten Arap Harfleri mi?" ve "Osmanlı Yokken Türk Yazısı da mı Yoktu?" başlıklı iki yazıyı ihtiva eden bir broşür neşrettik.
Broşürümüz dernek şubelerimizden ve TİYO Yayıncılıktan temin edilebilir.
(Kargo ücretini karşılamak kaydıyla adresinize gönderilebilir. İrtibat için tiyokitap@gmail.com)

İstiklâl Marşı Derneği’nin Beşinci Olağan Genel Kurulu 18/05/2019 Cumartesi günü saat 15:00’da derneğimizin İstanbul Şubesinde aşağıdaki gündem ile toplandı.
İSTİKLÂL TAKVİMİ'NİN 1441 SENESİNE AİT NÜSHASI NEŞROLUNDU
İstiklâl Takviminin 1441 senesine ait yeni nüshası neşrolundu.
İSLÂMLA DAMGALANMIŞ VAROLUŞ NEŞROLUNDU!
Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in okurken hem sağdan hem soldan başlanan kitaplarının sekizincisi olan “İSLÂMLA DAMGALANMIŞ VAROLUŞ” neşrolundu.
"SONDAN İKİ" NEŞROLUNDU!
Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in yeni kitabı "Sondan İki" neşrolundu.
Sınıf Bilinci’nin ikinci merhalesindeyiz. Evvelce Güz, Kış, Bahar, Yaz olarak dört nüsha neşrettiğimiz Sınıf Bilinci’ni bu sene sekiz nüsha neşredeceğiz.


