KÜFRÜN İHSANI OLMAZ Kitabının Yeni Baskısı

TİYO Yayıncılığın on üçüncü kitabı “Küfrün İhsanı Olmaz”ın yeni kapağı ile yeni baskısı yapıldı. Kitabın yeni halinde her yazı sıra ile Latin ve Kur'an harfleri ile dizilmiştir ve iki kapaklıdır.

“Eğer biz mü’min isek; mü’min olan eğer bizler isek nereden belli olur bu? Bellilik anlamadadır. Mü’min olarak anlamışlar arasına katılmışızdır. Ne anladık? Kâfirlerin en istemeyecekleri hâdisenin, en çok karşılaşmaktan çekindikleri hâdisenin bizim ormanı fark etmemiz, bizim ormanı görmemiz olduğunu anladık.

Türkiye’de Müslümanlıkmış gibi bilinen şeyin devlet tarafından milleti itaate icbar etmek, milleti İslâm’la terörize etmek için tahkim edilmiş kalıplar olduğunu geç de olsa öğrenebildim. Gerçek Müslüman, hayatın ne demek olduğunu bildiği için ekstradan bir dinî hayat nedir bilmez. Ekstradan bir dinî hayat edinmeyen Müslümanların bugün nasıl bir mesele karşısında olduğunu izaha “küfrün ihsanı olmaz” ibaresini dile getirmek yetmez; bu ibareyi şuur katına çıkarma zarureti vardır. Küfre en rahat hareket tarzı temin eden bir emir-kumanda zincirine rapt olunmakla Müslüman kalınmayacağı bilhassa öğrenilmelidir.”

ÖNCE TÜRK MÜ ORTAYA ÇIKMIŞTIR TÜRKÇE Mİ? PANELİ İSTANBUL'DA YAPILDI

Derneğimizin tertip ettiği Önce Türk mü Ortaya Çıkmıştır, Türkçe mi? serlevhalı panel 25 Recep 1446 Cumartesi günü İstanbul'da yapıldı.

TÜRK'ün İNTİKAM HAKKI Paneli İstanbul'da Yapıldı

Derneğimizin tertip ettiği Türk'ün İntikam Hakkı serlevhalı panel 30 Cemaziyelâhir Cumartesi günü İstanbul'da yapıldı. (20 Aralık 2025)

 
 

TÜRKLÜK NİÇİN BİDAYETTİR: TEBÜK SEFERİ PANELİ İSTANBUL'DA YAPILDI

3 Rebiulahir 1446 Pazar İstanbul (6 Ekim 2024)

TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR PANELİ

"TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR" kitabının neşrolunması münasebetiyle İstanbul'da Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel himayesinde 2 Cemaziyelevvel 1441 Cumartesi günü İstanbul'da tertiplenen panelin tam metni:

TÜRK’ÜN İNTİKAM HAKKI PANELİ TAM METNİ

Hamasî bir serlevha altında konuşacağız bugün.

SUDAN SEBEP

Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu geçtiğimiz günlerde bir Denizcilik Bakanlığı değil de  bir Denizcilik Başkanlığı kurulacağından bahsetti.