İstiklâl Takviminin 1446. nüshasının neşrolunması münasebetiyle 30 Zilhicce 1445 (6 Temmuz 2024) Cumartesi günü derneğimiz "TARİHÎ ROL: TÜRKLÜK; TARİHÎ SAHNE:TÜRKELİ" serlevhalı bir panel tertip etmiştir.
Panelde Genel Başkanımız Durmuş Küçükşakalak, Genel Sekreterimiz Seyfullah Köksal, İstanbul Şubemiz Sekreteri Yusuf Ay söz alacaklar.
Panelin öncesinde İstiklâl Korosu Türk Musikisinden muhayyer makamında yedi eseri de icra edecek.
İkindi vaktinden önce başlayacak panelimize dileyen herkes iştirak edebilir.


Çelimli Çalım Mecmuamızın on sekizinci sayısı “BİZ VAV’LI TÜRK DEĞİLİZ” manşeti ile çıktı.
Genel Başkanımızın "KALIN TÜRK" kitabının gözden geçirilmiş yeni baskısı TİYO Yayınları'ndan çıktı.
Derneğimizin ve Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in kitapları artık TİYO'dan çıkıyor!
Çelimli Çalım Mecmuamızın on ikinci sayısı "ANAMIZ, AVRADIMIZ, YARİMİZ; KADIN MI TÜRK KADINI MI?” manşeti ile çıktı.
SAAT 11
Mehmet Akif'in Asım kitabında bir ramazan vakası vardır. Köse İmam bu vakayı "saat 11 sularındaydı" diye anlatmaya başlar.
Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in Üç Mesele ve Zor Zamanda Konuşmak kitapları bir arada ve yeni uzun bir dibace ile“ÜÇ ZOR MESELE” adıyla neşredildi.


