Türklük Niçin Bidayettir: Tebük Seferi

Derneğimiz 3 Rebiulahir 1446 Pazar günü "Türklük Niçin Bidayettir: Tebük Seferi" serlevhalı bir panel tertip etmiştir. 

Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in himayesinde yapılacak panelde Genel Başkanımız Durmuş Küçükşakalak, İkinci Başkanımız Gökhan Göbel, İstanbul Şubemiz Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Kesgin ve İstanbul Şubemiz Üyesi Yusuf Mert Akpınar söz alacaklar.

Panelden önce İstiklâl Korosu on Kerkük Türküsü icra edeceği bir konser verecek.

Arzu eden herkesin iştirak edebileceği panelimiz ikindi namazından sonra başlayacaktır.

Türklük Niçin Bidayettir: Tebük Seferi
3 Rebiulahir 1446 Pazar 10:00   -  (6 Ekim Pazar 16:45)
Fatih Kültür Sanat Merkezi
Akşemsettin Mahallesi, Şair Cem Sokak No:26, (Fatih Belediyesi Başkanlık Binası C Blok) İstanbul

İSTİKLÂL MARŞI NASRULLAH CAMİİ'NİN İÇİNDE DEĞİL ANCAK AVLUSUNDA OKUTULDU

Fakat bu sene Nasrullah Camii'nde sadece Mevlid-i Şerifi okuyabildik. Bunu da cami mikrofonlarının görevlilerce kapatıldığı bir ortamda yapabildik.

ÇELİMLİ ÇALIM'IN ALTINCI SAYISI ÇIKTI

İstiklâl Marşı Derneği’nin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızı altıncı sayısı çıktı.

"DİL İLE İKRAR" Kitabı Neşrolundu.

Türk harfleri ile neşredilmiş dördüncü İsmet Özel kitabı Dil İle İkrar neşrolundu.

İSTİKLÂL TAKVİMİ TANITIM TOPLANTISI YAPILDI - "BUNDAN AHSEN TAKVİM BULAMAYACAKSINIZ"

İstiklâl Marşı Derneğini tertip ettiği "Bundan Ahsen Takvim Bulamayacaksınız" serlevhalı İstiklâl Takviminin tanıtım toplantısı 29 Zilhicce 1437 günü yapıldı.

SAAT 11

Mehmet Akif'in Asım kitabında bir ramazan vakası vardır. Köse İmam bu vakayı "saat 11 sularındaydı" diye anlatmaya başlar.

"SONDAN BİR" NEŞROLUNDU!

 Serinin ilk kitabı olan "Sondan Bir" İsmet Özel'in hem Türk yazısıyla hem de Latin yazısıyla neşrolunan onuncu kitabıdır.

İSTİKLÂL ELİFBASI NEŞROLUNDU!

İstiklâl Elifbası renkli, resimli 112 sayfa olarak neşrolundu.