TÜRKLÜK NİÇİN BİDAYETTİR: TEBÜK SEFERİ PANELİ İSTANBUL'DA YAPILDI

Derneğimizin tertip ettiği Türklük Niçin Bidayettir: Tebük Seferi serlevhalı panel 3 Rebiulahir 1446 Pazar günü İstanbul'da yapıldı. (6 Ekim 2024)

Teşrik tekbiri, Salat-ı Ümmiye ve İstiklâl Marşı'nın 10 kıtasının okunmasının ardından İstiklâl Korosu 10 Kerkük türküsü icra etti.

Panelde genel başkanımız Durmuş Küçükşakalak, ikinci başkanımız Gökhan Göbel, İstanbul şubemiz yönetim kurulu üyesi İbrahim Kesgin ve İstanbul şubemiz üyesi Yusuf Mert Akpınar söz aldılar.

Panelin tam metni portalımızda yayınlanacaktır.

Türklük Niçin Bidayettir: Tebük Seferi

 

İstiklâl Korosu Konseri

İstiklâl Korosu Konseri

 
 
1442 RAMAZAN İMSAKİYELERİ NEŞROLUNDU

Ezani saate göre ve şubelerimizin bulunduğu vilayetlerimiz için hazırladığımız imsakiyeleri dernek şubelerimizden temin edebilirsiniz.

"DESEM ÖLDÜRÜRLER DEMESEM ÖLDÜM" Kitabının Yeni Baskısı Yapıldı

 TİYO'nun ilk kitabı olan “Desem Öldürürler Demesem Öldüm”ün yeni baskısında Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in yazılarını hem Kur’an hem de Latin harfleri ile bulacaksınız.

TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR
PANEL, 2 Cemaziyelevvel 1441 Cumartesi, İstanbul

"TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR" kitabının neşrolunması münasebetiyle İstanbul'da Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel himayesinde bir panel tertip edilmiştir.

İSTİKLÂL ELİFBASI NEŞROLUNDU!

İstiklâl Elifbası renkli, resimli 112 sayfa olarak neşrolundu.

"Çatallı Dil Yılana Mahsus Değil, Yılmazın Da Dili Çatallı Olur" Neşrolundu

Derneğimizin Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Lütfi Özaydın’ın “Çatallı Dil Yılana Mahsus Değil, Yılmazın Da Dili Çatallı Olur” kitabı Türkçenin Kur’an-ı Kerim’den neşet etmiş bir lisan olduğunu kelimeler ve Türk hayatı üzerinden izah ediyor.

"CUMA MEKTUPLARI II" Neşrolundu

Cuma Mektupları II: Yeni edisyon ve yeni önsöz ile tek ciltte toplandı.