Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in Tekne Kazıntısı isimli kitabının Genişletilmiş Üçüncü Baskısı neşrolundu. Önceki baskılara göre üç misli bir hacme ulaşan kitap, İsmet Özel'in İstiklâl Marşı Derneği portalinde yayınlanan yazılarından müteşekkil diğer kitapları gibi hem Latin harfleriyle hem de Türk yazısıyla neşrolundu:
Yeniden millet olmanın bir kral yolu yok. Yola çıkmak için önce üzerimizden sağlam yolu bulma rahatsızlığını attık. Ben yazı hayatım boyunca önce yoldaş sonra yol deyip durdum. Zihnin dumûra uğradığı ortamda modernleşmenin göz boyayan dekorları abideler olarak görülecektir. Dünyanın kâfirleri sarhoş eden süsü bize usanç vermeyecektir. Zevkten habersiz insanlarla katlandığımız gündelik hayat bizi bıkıntıya sürüklemeyecektir. Çünkü bir millet ithal edemeyeceğimizi ve insanı bir malzeme saymanın yıkıcı etkisini biliyoruz. Zamaneye sövüp sayarak vakit kaybetme tuhaflığına uğramayacağız. Kâinatı çekip çevirenin Allah olduğu şuuruna yapışmış yaşamak acı verse de vazgeçemeyeceğimiz bir şey. Elimizdeki son hurma fidanını dikme inadından kıyametin koptuğunu kendi gözlerimizle görsek bile yan çizmeyeceğiz. Dünyada sadece acı var. Acıyla savaşma iradesidir sıkılmış yumruğumuzu gevşetmeyen. Sevmekten gına getirmedik. Sevgilim hayat dedik bir kere.
("Tekne Kazıntısı" kitabını İstanbul Şubemizden arefe günü ve bayramın 2. günü öğle vaktinden sonra temin edebilirsiniz.)



BİZE HER ŞEYİ ALLAH'IN BİLİYOR OLMASI KÂFİ GELMELİDİR
İstanbul şubemizde bayramlaştık. Fahri genel başkanımız İsmet Özel bayramlaşma münasebetiyle bir konuşma yaptı.
TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR PANELİ
"TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR" kitabının neşrolunması münasebetiyle İstanbul'da Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel himayesinde 2 Cemaziyelevvel 1441 Cumartesi günü İstanbul'da tertiplenen panelin tam metni:
ŞİİR KARTLARI
Derneğimizin hazırladığı on sekiz adet şiir kartı TİYO Yayıncılık'tan ve dernek şubelerimizden temin edilebilir.
İstiklâl Marşı Derneği Fahri Genel Başkanı Şair İsmet Özel’in OF NOT BEING A JEW kitabının vaat edilmiş tüm şiirler ve son şiirlerini ihtiva eden hitama ermiş yeni baskısı TİYO Yayıncılıktan çıktı.
1989 senesinde birincisi neşredilen Cuma Mektupları kitaplarının ilk beş cildi gözden geçirilip tek bir ciltte toplandı.
"SONDAN İKİ" NEŞROLUNDU!
Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in yeni kitabı "Sondan İki" neşrolundu.
İstiklâl Marşı Derneği Konya Şubesinin neşrettiği HANYALI KONYA mecmuamızın üçüncü sayısı çıktı.


