İstiklâl Marşı Derneği Adana Şubesi’nin Yedinci Olağan Genel Kurulu 14.02.2026 Cumartesi günü saat 16:30’da aşağıdaki gündem ile Adana Şube Merkezinde yapılacaktır.
14.02.2026 tarihinde yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde Adana Şubesi’nin Yedinci Olağan Genel Kurulu, 21.02.2026 Cumartesi günü aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın toplanacaktır.
İstiklâl Marşı Derneği Adana Şubesi’nin adresi:
Ulucamii Mah. Kızılay Cad. No: 85/1
Seyhan-ADANA
GÜNDEM
1- Açılış ve yoklama
2- İstiklâl Marşı
3- Divân başkanlık seçimi
4- Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporlarının okunması ve müzakere edilmesi
5- Yönetim ve denetim kurulu raporlarının ibrası
6- Yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu asıl ve yedek üyelerinin seçimi
7- Delege seçiminin yapılması
8- Dilek ve temenniler
9- Kapanış
MUVAKKİTİN GÖZYAŞLARI RİSALESİ NEŞROLUNDU!
"MUVAKKİTİN GÖZYAŞLARI" risalesi aynı adlı sergimizin açılışında temin edilebilecektir.
Cuma Mektupları II: Yeni edisyon ve yeni önsöz ile tek ciltte toplandı.
BİR YUSUF MASALIİsmet Özel'in Türk milletinin şairi olarak Bir Yusuf Masalı'nı 1967 yılında yazmaya karar verdiğini...
DESEM ÖLDÜRÜRLER DEMESEM ÖLDÜM Kitabının Yeni Baskısı Yapıldı
TİYO'nun ilk kitabı olduğu gibi Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in okunurken hem sağdan hem de soldan başlanan ilk kitabı da olan “Desem Öldürürler Demesem Öldüm”ün yeni baskısı yeni kapağı ile yapıldı.
Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in Üç Mesele ve Zor Zamanda Konuşmak kitapları bir arada ve yeni uzun bir dibace ile“ÜÇ ZOR MESELE” adıyla neşredildi.


