İstiklâl Marşı Derneği Adana Şubesi’nin Yedinci Olağan Genel Kurulu 14.02.2026 Cumartesi günü saat 16:30’da aşağıdaki gündem ile Adana Şube Merkezinde yapılacaktır.
14.02.2026 tarihinde yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde Adana Şubesi’nin Yedinci Olağan Genel Kurulu, 21.02.2026 Cumartesi günü aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın toplanacaktır.
İstiklâl Marşı Derneği Adana Şubesi’nin adresi:
Ulucamii Mah. Kızılay Cad. No: 85/1
Seyhan-ADANA
GÜNDEM
1- Açılış ve yoklama
2- İstiklâl Marşı
3- Divân başkanlık seçimi
4- Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporlarının okunması ve müzakere edilmesi
5- Yönetim ve denetim kurulu raporlarının ibrası
6- Yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu asıl ve yedek üyelerinin seçimi
7- Delege seçiminin yapılması
8- Dilek ve temenniler
9- Kapanış
Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in 2011 yılında verdiği Şiir Resitallerinin görüntü kayıtları DVD-Kitap olarak TİYO Yayıncılıktan çıktı.
TÜRK'ün İNTİKAM HAKKI Paneli İstanbul'da Yapıldı
Derneğimizin tertip ettiği Türk'ün İntikam Hakkı serlevhalı panel 30 Cemaziyelâhir Cumartesi günü İstanbul'da yapıldı. (20 Aralık 2025)
ALFABE DEĞİL ELİFBA
Türk Devletleri Teşkilatı çatısı altında kurulan Türk Dünyası Ortak Alfabe Komsiyonu’nun "ortak Türk alfabesi" adıyla 34 harfli bir alfabe üzerinde uzlaşmaya vardığı haberini ajanslar duyurdu. Ortak alfabenin müspet bir haber olduğunu veren bütün medya kuruluşları Sovyetler Birliği zamanında Asya'daki bütün o kavimlere Kiril alfabesinin dayatıldığından bahsediyorlar.
1444 RAMAZAN İMSAKİYELERİ NEŞROLUNDU!
1444 senesine ait imsakiyemiz olması gerektiği gibi Müslüman Takvimi ve Müslüman Saati esas alınarak Müslüman Yazısı ile hazırlanmıştır.
TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR"TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR" kitabının neşrolunması münasebetiyle İstanbul'da Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel himayesinde bir panel tertip edilmiştir.


