ADANA ŞUBEMİZİN YEDİNCİ OLAĞAN GENEL KURULU

İstiklâl Marşı Derneği Adana Şubesi’nin Yedinci Olağan Genel Kurulu 14.02.2026 Cumartesi günü saat 16:30’da aşağıdaki gündem ile Adana Şube Merkezinde yapılacaktır.

14.02.2026 tarihinde yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde Adana Şubesi’nin Yedinci Olağan Genel Kurulu, 21.02.2026 Cumartesi günü aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın toplanacaktır. 

İstiklâl Marşı Derneği Adana Şubesi’nin adresi:
Ulucamii Mah. Kızılay Cad. No: 85/1 
Seyhan-ADANA

GÜNDEM
1-      Açılış ve yoklama
2-      İstiklâl Marşı
3-      Divân başkanlık seçimi
4-      Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporlarının okunması ve müzakere edilmesi
5-      Yönetim ve denetim kurulu raporlarının ibrası
6-      Yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu asıl ve yedek üyelerinin seçimi
7-      Delege seçiminin yapılması
8-      Dilek ve temenniler
9-      Kapanış
 

"HANYALI KONYA" Mecmuamızın Tanıtım Toplantısı Konya'da Yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği’nin Hanyalı Konya mecmuası tanıtım toplantısı yapıldı.

"TÜRKÜN DİLİ KUR'AN SÖZÜ" Neşredildi

İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı “Türkçeden İslâm’a Giriş” serimizin ilk kitabı “TÜRKÜN DİLİ KUR’AN SÖZÜ” neşredildi.

İSTİKLÂL TAKVİMİ 1436 ÇIKTI

İstiklâl Takvimi’nin 1436 senesine ait nüshası yeni resimleri, yeni dersleri, yeni temrinleri ve yepyeni şekliyle neşrolundu.

ELHAN-I VATAN PANELİ TAM METNİ

Derneğimizin tertip ettiği Elhan-ı Vatan serlevhalı panelin tam metni

"ÇELİMLİ ÇALIM"IN ÜÇÜNCÜ SAYISI ÇIKTI!

İstiklâl Marşı Derneği’nin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızı üçüncü sayısı çıktı. 24 sayfa olarak hazırlanan mecmuamızda dernek üyelerimizin yazıları ve Genel Başkanımız ile yapılan "İstiklâl Harbi Bitti Diyenler Tasfiye Edilmeli!" adlı mülakat yer alıyor. 

Genel Başkanımızın yeni kitabı "Desem Öldürürler, Demesem Öldüm" çıktı.

Derneğimizin ve Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in kitapları artık TİYO'dan çıkıyor!

1444 RAMAZAN İMSAKİYELERİ NEŞROLUNDU!

1444 senesine ait imsakiyemiz olması gerektiği gibi Müslüman Takvimi ve Müslüman Saati esas alınarak Müslüman Yazısı ile hazırlanmıştır.