Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in yeni kitabı "Sondan Dört" neşrolundu. Serinin dördüncü kitabı olan "Sondan Dört" İsmet Özel'in hem Türk yazısıyla hem de Latin yazısıyla neşrolunan onüçüncü kitabıdır.
Batı ayakta durduğu sürece müstemlekeciliğin yeri sağlamdır. Biz Müslümanlar komşuluğun hakkını vermez, birbirimizi dost bellemezsek denetim altında bulunmağı tabiî karşılayacağız. Toplumun dokusunun günden güne hırpalandığı kimin umurunda? Toplum hırpalandıkça vampirler çoğalıyor. Vampirlerin bu ülkenin haline ağlayacağını mı hayal ediyorsunuz?
TİYO Yayıncılıktan, İstiklâl Marşı Derneği Şubelerinden ve kitapçılardan temin edebilirsiniz.


İstiklâl Marşı Derneği’nin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızı altıncı sayısı çıktı.
TÜRK YAZISIYLA MÜSLÜMAN TAKVİMİ
Panel ve Konser, İstanbul, 28 Zilhicce 1447, Pazar, 7:45
(14 Haziran 16:00)
Fakat bu sene Nasrullah Camii'nde sadece Mevlid-i Şerifi okuyabildik. Bunu da cami mikrofonlarının görevlilerce kapatıldığı bir ortamda yapabildik.
VATAN YAHUT SİLİSTRE NEŞROLUNDU!
Mecburi Kıraat serimizin ikinci kitabı “Vatan Yahut Silistre” neşrolundu.
İstiklâl Marşı Derneği'nin dördüncü bülteni "HAK, HAKİKAT, HAKK'A TAPAN TÜRK MİLLETİ" neşredildi.


