İstiklâl Marşı Derneği'nin üçüncü olağan genel kurulu 25 Mayıs Cumartesi günü Ankara'daki Genel Merkezimizde yapıldı.

Teşrik tekbiri, salavat getirilmesi ve İstiklâl Marşı'nın okunması ile açılan genel kurul divan hayetinin seçilmesi ile başladı.
Tüzük değişikliğinin görüşülmesi ve oylanmasının ardından, genel merkez yönetim ve denetim kurullarının seçimi yapıldı. Yeniden genel başkan seçilen Şair İsmet Özel'in genel kurula hitaben yaptığı konuşmanın ardından toplantı bitirildi.

Seçilen genel merkez yeni yönetim ve denetim kurulları aşağıdaki üyelerimizden müteşekkildir.
Genel Merkez Yönetim Kurulu:
İsmet Özel (İstanbul)
Durmuş Küçükşakalak (Konya)
Mustafa Tosun (Giresun)
Halil Özkan (Konya)
Faysal Toprak (İstanbul)
Mehmet Kendirci (Gaziantep)
Oruç Özel (İstanbul)
Genel Merkez Yedek Yönetim Kurulu:
Mehmet Tunçel (Ankara)
Muammer Parlar (Konya)
Ufuk Akay (Bartın)
Mustafa Özköylü (Ş.Urfa)
Ali Özdemir (Adana)
Genel Merkez Denetim Kurulu:
Erdoğan Turgut (İstanbul)
Hasan Hüseyin Kırgezen (Bartın)
Muhammed Hamidullah Bekit (K.Maraş)
Genel Merkez Yedek Denetim Kurulu:
Behçet Sebahattin Doğru (Konya)
Mümin Özsu (Adana)
Halil Hacıoğlu (Ankara)
25 Mayıs 2013, Ankara
100 Sene Türkiye Cumhuriyeti Tarihinde Nelerle Geçti? Bu Millet Neler Gördü, Neler Görmedi, Neleri Görmesine Mani Olundu?
Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in “Desem Öldürürler, Demesem Öldüm” kitabı ile başlattığı serinin ikinci kitabı "Küfrün İhsanı Olmaz" TİYO Yayıncılıktan çıktı.
İstiklâl Marşı Derneği’nin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızı ikinci sayısı çıktı.
Çelimli Çalım mecmuamızın dokuzuncu sayısı çıktı.


