DÖRDÜNCÜ OLAĞAN GENEL KURULUMUZ YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneği'nin Dördüncü Olağan Genel Kurulu 21 Mayıs Cumartesi günü Ankara'da yapıldı.

Genel Kurulda tüzük değişikliğine gidilip Fahri Genel Başkanlık makamı ihdas edildi. Tüzük değişiliği oybiriliği ile kabul edilerek Derneğimiz Kurucu Genel Başkanı Şair İsmet Özel Fahri Genel Başkan oldu.

Genel Kurula teklif edilen Durmuş Küçükşakalak başkanlığındaki tek blok yönetim ve denetim kurulu listesi ile seçime gidildi ve delegelerin reyleri ile derneğimizin yeni yönetim ve denetim kurulu seçilmiş oldu.

Yeni seçilen Genel Başkanımız Durmuş Küçükşakalak ve Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel konuşmalarının ardından Genel Kurulumuz hitama erdi.

Genel Merkez Yönetim Kurulu (Asil)

Durmuş Küçükşakalak (Konya)

Gökhan Göbel (İstanbul)

Mustafa Tosun (Giresun)

Oruç Özel (İstanbul)

Feysal Toprak (İstanbul)

Lütfi Özaydin (İstanbul)

Fikret Demir (İstanbul)

Genel Merkez Yönetim Kurulu (Yedek)

Halil Özkan (Konya)

Mehmet Kendirci (Gaziantep)

Muammer Parlar (Konya)

Mehmet Tunçel (Ankara)

Mustafa Deveci (Konya)

Genel Merkez Denetim Kurulu (Asil)

Erdoğan Turgut (İstanbul)

Abdulhamid Sağır (Kahramanmaraş)

Hasan Hüseyin Kırgezen (Bartın)

Genel Merkez Denetim Kurulu (Yedek)

Mehmet Batuhan Arite (Adana)

M. Hamidullah Bekit (Kahramanmaraş)

Oğuzhan Ateş (İstanbul)

21 Mayıs 2016, Ankara

İSTİKLÂL TAKVİMİ 1440, Neşrolundu

İstiklâl Takviminin 1440 senesine ait yeni nüshası neşrolundu.

"ŞİİR RESİTALİ" ÇIKTI

Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in 2011 yılında verdiği Şiir Resitallerinin görüntü kayıtları DVD-Kitap olarak TİYO Yayıncılıktan çıktı.

"ANAMIZ, AVRADIMIZ, YARİMİZ; KADIN MI TÜRK KADINI MI?” Çelimli Çalım'ın On İkinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on ikinci sayısı "ANAMIZ, AVRADIMIZ, YARİMİZ; KADIN MI TÜRK KADINI MI?” manşeti ile çıktı.

"TEHDİT DEĞİL TEKLİF" Kitabı "İRTİCA ELDEN GİDİYOR" ile Birlikte Neşroldu.

"TEHDİT DEĞİL TEKLİF" ile "İRTİCA ELDEN GİDİYOR" kitaplarının yazıları konularına göre sıralanıp tek bir kitap olarak neşredilmiştir. Kitabının arka kapağında şunlar yazılı...

"SINIF BİLİNCİ - KIŞ"

TİYO’nun "Türkçe’den İslâm’a Giriş" serisinin onuncu kitabı "Sınıf Bilinci"nin Kış nüshası neşrolundu.

NİÇİN BU KİTAP VİTRİNDE DEĞİL - İsmet Özel Himayesinde Panel, 3 Kasım Cumartesi, Sakarya

3 Kasım Cumartesi günü İstiklal Marşı Derneği Sakarya Temsilciliği açılışı basın toplantısının ardından ikindi namazını müteakip Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in "Başını Örten Kızlar Felsefe Bilmelidir" kitabının neşri münasebetiyle "Niçin Bu Kitap Vitrinde Değil" serlevhalı panel yapılacaktır.

"ÇELİMLİ ÇALIM"IN ÜÇÜNCÜ SAYISI ÇIKTI!

İstiklâl Marşı Derneği’nin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızı üçüncü sayısı çıktı. 24 sayfa olarak hazırlanan mecmuamızda dernek üyelerimizin yazıları ve Genel Başkanımız ile yapılan "İstiklâl Harbi Bitti Diyenler Tasfiye Edilmeli!" adlı mülakat yer alıyor.

"Çatallı Dil Yılana Mahsus Değil, Yılmazın Da Dili Çatallı Olur" Neşrolundu

Derneğimizin Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Lütfi Özaydın’ın “Çatallı Dil Yılana Mahsus Değil, Yılmazın Da Dili Çatallı Olur” kitabı Türkçenin Kur’an-ı Kerim’den neşet etmiş bir lisan olduğunu kelimeler ve Türk hayatı üzerinden izah ediyor.