"Sakın, Alçakları Uğratma!" Bülteni Çıktı

İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı dördüncü bülten "Sakın, Alçakları Uğratma!" çıktı.

Derneğimizin 23 Ekim 2010 tarihinde Ankara’da tertip ettiği “Uç Beyi? Uç Uç Böceği? Türksüz İslâm Kimin Neyi?” başlıklı tartışmalı konferansta yapılan konuşmalar ile 19 Şubat 2011 tarihinde yine Ankara’da tertip ettiği “Düşünen Hindi Hatrımızı Papağana Sordurur” başlıklı tartışmalı konferansta yapılan konuşmalar bu bültenin muhtevasını teşkil ediyor.

İstiklâl Marşı Derneği kaybettiklerimizin hatırlanmasında ve hatırlandıkça onların istirdat edilmesinde ehemmiyet görüyor. İstiklâl Marşı Derneği İstiklâl Marşı’nın kendi marşı olduğunu beyan ediyor. Ahlâken, zihnen, iktisaden alçaklıkla makam, mevki ve servet edinenlerin hesaplarını görmeyi kendine iş edindiği gibi; alçakların artık Türkiye’de iş göremediği bir geleceğe işaret ediyor: “Arkadaş, yurduma alçakları uğratma sakın!”

Bültenimizin arka kapağında şu satırlar yazılı:

Dünyada ne kadar ömür sürdüysen onun her salisesi hesaba çekilecek. Bunu düşünen adam bugün Türkiye’de yaptıklarını asla yapamaz. “Bir gün gelecek yaptığım her şeyin hesabı sorulacak!” diyorsan, bunun içinde yaşıyorsan, Türklüğünden şüphe edilmez. O zaman Arap, Pakistanlı, Rus, Brezilyalı olamazsın; sadece Türk olursun. Çünkü Türkler bu dünya üzerinde gayr-i müslîm dünyanın hevesle, özenerek baktığı bir düzen teşkil ettiler.

İstiklâl Marşı Derneği Türkiye’nin Türkiye kalması yolunda yapılacak işlerin tayin edildiği tek merkezdir. Böyle başka bir odak ya da çevre mevcut değil. Bizİstiklâl Marşı Derneği'yiz ve hiç kimseden emir almıyoruz. Biz Türk Milleti'nin, kendi başının çaresine bakması ile beraber bütün insanların istifade edebileceği bir yol açabileceğini savunuyoruz. Hak ettiğimiz şeyi ele geçireceğiz ve bu bizim hak ettiğimiz şey dünyada yaşayan bütün insanların işine yarayacak:

Hakkıdır Hakk’a tapan milletimin istiklâl!

Bültenimizi İstiklâl Marşı Derneği'nden ve TİYO Yayıncılık'tan temin edebilirsiniz.

"ÖMER SEYFETTİN-HİKAYELER" Mecburi Kıraat Serisinin İlk Kitabı Neşrolundu

İstiklal Marşı Derneği'nin hazırladığı ve TİYO’nun "Mecburi Kıraat" adlı yeni serisinin ilk kitabı olan "Ömer Seyfettin - Hikayeler" neşrolundu.

"YAZIMIZ" KİTABI NEŞROLDU

İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı "Türkçe'den İslam'a Giriş" Serimizin ikinci kitabı "YAZIMIZ" neşroldu.

"SINIF BİLİNCİ - KIŞ" Neşrolundu

TİYO’nun "Türkçe’den İslâm’a Giriş" serisinin onuncu kitabı "Sınıf Bilinci"nin Kış nüshası neşrolundu.

"VE'L-ASR" Neşroldu

Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in “Ve’l-Asr” ve “Neyi Kaybettiğini Hatırla” kitapları birlikte TİYO’nun 15. Kitabı olarak “Ve’l-Asr” adı ile neşroldu.

"TÜRK OLAMADIYSAN OLDUN AMERİKALI" Kitabının Yeni Baskısı Neşrolundu

"Türk Olamadıysan Oldun Amerikalı” İsmet Özel'in okunurken hem sağdan hem soldan başlanan altı kitabının üçüncüsüdür.

"ANAMIZ, AVRADIMIZ, YARİMİZ; KADIN MI TÜRK KADINI MI?” Çelimli Çalım'ın On İkinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on ikinci sayısı "ANAMIZ, AVRADIMIZ, YARİMİZ; KADIN MI TÜRK KADINI MI?” manşeti ile çıktı.

DERNEĞİMİZİN BEŞİNCİ OLAĞAN GENEL KURULU 13 Ramazan Cumartesi Günü İstanbul'da Toplandı

İstiklâl Marşı Derneği’nin Beşinci Olağan Genel Kurulu 18/05/2019 Cumartesi günü saat 15:00’da derneğimizin İstanbul Şubesinde aşağıdaki gündem ile toplandı.

"TÜRKÜN DİLİ KUR'AN SÖZÜ" Kitabının Genişletilmiş Yeni Baskısı Neşrolundu

İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı “Türkçeden İslâm’a Giriş” serimizin ilk kitabı “TÜRKÜN DİLİ KUR’AN SÖZÜ”nün kelimelerin geçtiği ayetlerin ilavesi ile genişletilmiş yeni baskısı neşrolundu.