ÇELİMLİ ÇALIM ÇIKTI!
“Çelimli Çalım yazılarıyla dertlenen veyahut ferah­lık bulan bizim takımda; kendine çalım atıldığını hisseden ise karşı takımda olduğunu zımnen kabul etmiş sayılır. Ama bu bir futbol maçı değildir. Bizim takımda satılık veya kiralık mefhumu yok. İstiklâl Marşı Derneği mecraında söylenen ve söylenecek her söz hem zaviye itibariyle hem de muhteva iti­bariyle başka mecralarda söylenemeyeceği için var.”

İstiklâl Marşı Derneği’nin ilk mecmuası “Çelimli Çalım” neşredilmeye başlandı. Mecmuamızda dernek üyelerimizin yazıları ve Genel Başkanımızın "YÜK" adlı konuşmaları yer alıyor. Her ayın ilk haftası dağıtımına başlanacak “Çelimli Çalım”ın ilk sayısı bu Cuma  günü (11.07.2014) çıkacak.

Dergimizi dernek şubelerimizden, TİYO Yayıncılıktan ve kitapçılardan temin edebilirsiniz. Temin ile ilgili bizlerle celimlicalim@gmail.com adresinden irtibat kurabilirsiniz.

İSTİKLÂL MARŞI NASRULLAH CAMİİ'NİN İÇİNDE DEĞİL ANCAK AVLUSUNDA OKUTULDU

Fakat bu sene Nasrullah Camii'nde sadece Mevlid-i Şerifi okuyabildik. Bunu da cami mikrofonlarının görevlilerce kapatıldığı bir ortamda yapabildik.

GELE GELE GELDİK BİR KARA TAŞA

İçinden geçirildiğimiz karantinalı günlerin kırkı çıktığına göre üzerine konuşabilir, gücümüz yettiğince adını koyabiliriz. Kâfirlerin cenneti, Mü’minlerin zindanı bu dünyada cereyan eden katakulli, düzenbazlık, dolandırıcılık ve yalanların aslını öğrenmek bunların...

"HANYALI KONYA" Mecmuamızın İkinci Sayısı Çıktı

İstiklâl Marşı Derneği Konya Şubesinin neşrettiği HANYALI KONYA mecmuamızın ikinci sayısı çıktı.

MÜSLÜMANIN İLK VAZİFESİ TERÖRİST OLMAKTIR! - “Yeni Kana Yasa / Yenik Anayasa” paneli yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği’nin “Yeni Kana Yasa / Yenik Anayasa” adlı paneli 10 Ekim Cumartesi günü Ankara'da gerçekleştirildi.

"Türkleşmek Yahut Amerikanlaşmak; Üçüncü Bir Yol Yok!"

"Türkleşmek Yahut Amerikanlaşmak; Üçüncü Bir Yol Yok!" paneli İstanbul'da yapıldı.

"TARİHİN TÜRKÇESİ" - PANEL VE KONSER, 1 MUHARREM 1444, İSTANBUL

"Tarihin Türkçesi" paneli İstanbul'da yapıldı.

"ÖMER SEYFETTİN-HİKAYELER" Mecburi Kıraat Serisinin İlk Kitabı Neşrolundu

İstiklal Marşı Derneği'nin hazırladığı ve TİYO’nun "Mecburi Kıraat" adlı yeni serisinin ilk kitabı olan "Ömer Seyfettin - Hikayeler" neşrolundu.

"CUMA MEKTUPLARI I" Neşrolundu

1989 senesinde birincisi neşredilen Cuma Mektupları kitaplarının ilk beş cildi gözden geçirilip tek bir ciltte toplandı.