ÇELİMLİ ÇALIM ÇIKTI!
“Çelimli Çalım yazılarıyla dertlenen veyahut ferah­lık bulan bizim takımda; kendine çalım atıldığını hisseden ise karşı takımda olduğunu zımnen kabul etmiş sayılır. Ama bu bir futbol maçı değildir. Bizim takımda satılık veya kiralık mefhumu yok. İstiklâl Marşı Derneği mecraında söylenen ve söylenecek her söz hem zaviye itibariyle hem de muhteva iti­bariyle başka mecralarda söylenemeyeceği için var.”

İstiklâl Marşı Derneği’nin ilk mecmuası “Çelimli Çalım” neşredilmeye başlandı. Mecmuamızda dernek üyelerimizin yazıları ve Genel Başkanımızın "YÜK" adlı konuşmaları yer alıyor. Her ayın ilk haftası dağıtımına başlanacak “Çelimli Çalım”ın ilk sayısı bu Cuma  günü (11.07.2014) çıkacak.

Dergimizi dernek şubelerimizden, TİYO Yayıncılıktan ve kitapçılardan temin edebilirsiniz. Temin ile ilgili bizlerle celimlicalim@gmail.com adresinden irtibat kurabilirsiniz.

"CUMA MEKTUPLARI II" Neşrolundu

Cuma Mektupları II: Yeni edisyon ve yeni önsöz ile tek ciltte toplandı.

"Bir Akşam Gezintisi Değil, Bir İstiklâl Yürüyüşü" Kitabının İkinci Cildi Çıktı

TİYO Yayıncılığın on ikinci kitabı “Bir Akşam Gezintisi Değil, Bir İstiklâl Yürüyüşü II”, Kasım 2012’de ilk cildi yayınlanmış “İstiklâl Yürüyüşleri” konuşmalarının ikinci kısmıdır.

DÖRDÜNCÜ OLAĞAN GENEL KURULUMUZ YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneği'nin Dördüncü Olağan Genel Kurulu 21 Mayıs Cumartesi günü Ankara'da yapıldı.

İstiklâl Takviminin Yenisi Çıktı!

İstiklal Takvimini şubelerimizden ve TİYO Yayıncılık'tan temin edebilirsiniz.

"DÜNLENMEK, BUGÜNLEMEK, YARINSAMAK" Çelimli Çalım'ın On Altıncı Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on altıncı sayısı "DÜNLENMEK, BUGÜNLEMEK, YARINSAMAK” manşeti ile neşroldu.

SINIF BİLİNCİ - YAZ Nüshası Neşrolundu

SINIF BİLİNCİ mecmuamızın YAZ nüshası neşrolundu.

HANYALI KONYA - 5. Sayımız Neşrolundu

Konya Şubemizin neşrettiği «HANYALI KONYA» mecmuasının beşinci sayısı İsmet Özel’in yazı başlığı olan «Türk Faşizminin Neresindeyi(z)m ?» manşetiyle çıktı.