İstiklâl Takviminin 1440 senesine ait yeni nüshası neşrolundu.
Takvimimizin bu seneki okuma metinleri Mareşal'in ölümüyle başlayıp "27 Mayıs"a kadar geçen zaman aralığındaki Türkiye'ye dair yazılanlardan müteşekkil bir seçkidir.
Takvimimiz TİYO Yayıncılıktan, dernek şubelerimizden, kitapçılardan temin edilebilir.

1989 senesinde birincisi neşredilen Cuma Mektupları kitaplarının ilk beş cildi gözden geçirilip tek bir ciltte toplandı.
TİYO Yayıncılığın on üçüncü kitabı “Küfrün İhsanı Olmaz”ın yeni kapağı ile yeni baskısı yapıldı.
Konya Şubemizin neşrettiği «HANYALI KONYA» mecmuamızın altıncı sayısı İsmet Özel’in yazı başlığı olan «Türk Faşizminin Göründüğü Kadar Görülmeyen Tarihi » manşetiyle çıktı.
İstiklâl Marşı Derneği’nin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızın yedinci sayısı çıktı.
İstiklâl Marşımıza bugüne değin kim, ne gözle bakmış? İstiklâl Marşımız hakkında kim, ne zaman, ne söylemiş, ne yazmış?
İstiklâl Marşı Derneği olarak hem Kur’an okumayı hem de Türkçe okuma yazmayı öğrenip ve öğretebileceğimiz bir kitap hazırladık.
Konya Şubemizin neşrettiği HANYALI KONYA mecmuasının dördüncü sayısı çıktı.


