"TOPARLANIN GİTMİYORUZ"UN ÜÇÜNCÜ CİLDİ NEŞROLUNDU!

Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in Toparlanın Gitmiyoruz kitabı TİYO neşriyatına dahil oldu. Büyük boy ve üç cilt olarak neşredilen kitapta İsmet Özel'in "Sorulunca Söylenen" kitabında yer almayan mülakatları, konuk olduğu televizyon ve radyo programları, soruşturmalara verdiği cevaplar, Toparlanın Gitmiyoruz ve başka vesilelerle verdiği konferansları, basın toplantıları, paneller, seminerler ve açıkoturumlardaki tebliğleri, kitaplarına girmemiş yazıları ve sair metinleri yer alıyor. Yepyeni bir kitap olarak okur karşısına çıkan Toparlanın Gitmiyoruz'daki metinlerin büyük bir kısmı ilk defa neşrolunmakla beraber önceki edisyondaki metinlerin hataları, yanlışları, noksan ve fazlalıkları da esas kaynaklardan kontrol edilerek giderildi. Kronologik sıra gözeterek hazırladığımız Toparlanın Gitmiyoruz kitabının üçüncü cildi Hıristiyan takvimiyle 2008 yılından sonrasını ihtiva ediyor. Kitabın arka kapağında şu satırlar yazılı:

"Benim ömrüm milletin milletliğe hazırlanışını önemsemekle geçti. Düşmanlarım hazırlığı baltalayanlardı. Sosyalist bir dönüşüm Türk milletinin alnını ağartacaktı. İslâmî bir dönüşüm Türk milletinin alnını ağartacaktı. Yaşadım ve üstümde ağırlığını hissetim ki, bir dönüşüm olmasın da, ne olursa olsun diyenlere Türkiye düşmanları, muvaffakiyet kapısını ardına kadar açmıştı. Bugün partiyi “aşırı sola da, aşırı sağa da karşıyız” diyenler kazanmış görünüyor. Zimmetlerinde görünen her ne ise, o, Türkiye’nin kaybettiği şeydir. Türkiye kazanacak idiyse önce kapitülasyonlu ve sonra naylonlu “müesses nizam” dönüşmek zorundaydı. Hem etnik farklılıklardan ve hem de inanç farklılıklarından doğan aksaklıkların özlenen dönüşüme fırsat vermediğini biliyorduk. Sonuç, aksaklıkların muhafaza edilmesi mukabilinde dönüşüm ihtiyacının okka altına gitmesi, olmamalıydı; ama oldu."

1442 RAMAZAN İMSAKİYELERİ NEŞROLUNDU

Ezani saate göre ve şubelerimizin bulunduğu vilayetlerimiz için hazırladığımız imsakiyeleri dernek şubelerimizden temin edebilirsiniz.

"VE'L-ASR" Neşroldu

Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in “Ve’l-Asr” ve “Neyi Kaybettiğini Hatırla” kitapları birlikte TİYO’nun 15. Kitabı olarak “Ve’l-Asr” adı ile neşroldu.

VATAN SAHİBİ OLMAK, OLMANIN KENDİSİDİR

İstiklâl Marşı Derneği'nin kuruluşundan bir sene sonra Gaziantep şubemizin açılması dolayısıyla o zaman Genel Başkanımız şimdi Fahri Genel Başkanımız olan Şair İsmet Özel "İstiklâl Marşı: Abide Milletin Kaidesi" başlıklı bir konuşma yapmıştı.

SINIF BİLİNCİ MECMUAMIZIN İKİNCİ MERHALE BEŞİNCİ NÜSHASI NEŞROLUNDU

Sınıf Bilinci'nin ikinci merhalesinin beşinci nüshası İsmet Özel'in Sebeb-i Telif şiiriyle açılıyor.

"CUMA MEKTUPLARI II" Neşrolundu

Cuma Mektupları II: Yeni edisyon ve yeni önsöz ile tek ciltte toplandı.

"ÇELİMLİ ÇALIM"IN ÜÇÜNCÜ SAYISI ÇIKTI!

İstiklâl Marşı Derneği’nin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızı üçüncü sayısı çıktı. 24 sayfa olarak hazırlanan mecmuamızda dernek üyelerimizin yazıları ve Genel Başkanımız ile yapılan "İstiklâl Harbi Bitti Diyenler Tasfiye Edilmeli!" adlı mülakat yer alıyor.

İSTİKLÂL TAKVİMİ 1442 - YEPYENİ PORTALIMIZDA YEPYENİ İSTİKLÂL TAKVİMİ

Bundan ahsen takvim bulamayacaksınız demiştik.  İstiklâl Marşı Derneği dokuz sene sonra ilk defa matbu olarak İstiklâl Takvimi neşretmiyor.

"ÇELİMLİ ÇALIM"IN DÖRDÜNCÜ SAYISI ÇIKTI!

Derneğimizin yayınladığı "Çelimli Çalım" mecmuamızın dördüncü sayısı çıktı.