Diline Doladığıdır - 110

İstiklâl Marşı Derneği Türklerin tarih sahnesinden silinme tehlikesi karşısında yazılmış o metne sahip çıkanların derneğidir. Türkiye’de İstiklâl Harbi dediğimiz savaş, Türklerin tarih sahnesinden silinme tehlikesi karşısında verilmiş bir savaş, İstiklâl Marşı dediğimiz metin, Türklerin tarih sahnesinden silinme tehlikesi karşısında yazılmış bir metin; İstiklâl Marşı Derneği bu metne sahip çıkıyor. Çünkü aynen 1921 yılında olduğu gibi Türklerin tarih sahnesinden silinme tehlikesi bugün de var.

Diline Doladığıdır - 19

"Bize dostluk gösterecek olan ancak kendine 'dost olarak Allah yeter' şiarını seçendir.

Diline Doladığıdır - 90

İstiklâl Marşı, İstiklâl Harbi’nden önce ve onun kazanılması için yazıldı; buna bir katkı ya da destek olmak üzere yazıldı. Yoksa işler bittikten sonra hikâye olsun diye değil.

Diline Doladığıdır - 11

"İstiklâl Marşı'nı kendine talimat kabul eden insanlar kâfirlerin Müslümanlar için hazırladıkları tuzaktan beri olurlar.

Diline Doladığıdır - 77

"Türkiye'nin varlığı, dünyada İslâmiyet'in hâla bir siyasî organizasyon ve bir askeri güç olarak mevcut olduğunun gösterilişidir.

Diline Doladığıdır - 99

“Eğer Türkler Sakarya Meydan Muharebesi’ni zaferle sonuçlandırmamış olsaydı Anadolu’da bir tek Müslüman bırakmayacaklardı.”

Diline Doladığıdır - 85

"'Eğer bizi Avrupa Birliği'ne almazlarsa Kopenhag Kriterleri'ni Ankara Kriterleri yapar, yolumuza devam ederiz' demek, 'biz gâvurlaşmaktan asla caymayacağız...

Diline Doladığıdır - 75

"Türkiye Cumhuriyeti'nin ilan edildiği topraklar bütün yerküre üzerinde Müslüman iradenin