SINIF BİLİNCİ İKİNCİ MERHALE İKİNCİ NÜSHA NEŞROLUNDU

Sınıf Bilinci’nin İkinci Nüshası neşrolundu.

Sınıf Bilinci’nin ikinci merhalesindeyiz. İkinci nüshamızda mecmuamızdaki “Hakikatli Yar İsen Mektubunu Sıkça Yaz” , “Lafı Karıştırıyorsan Lafa Karışma”, “Arif Olan Anlasın” başlıklarına müfredat dahilinde yeni bir başlık ekleyip sayfa sayımızı artırdık: “TÜRK İSTANBUL.” Bu başlık altında İstanbul’daki semt isimlerinin ne manaya geldiğini anlatan yazılar neşrediyoruz. Mektup bahsinde hem usüle dair yazıları hem mektup edebiyatını hem de hayatımızda mektub dolayısıyla yer alan tabirleri konu etmeye devam ediyoruz. İlk nüshamızın arka kapağında ilan ettiğimiz müsabakanın şartnamesini de ikinci nüshamızda bulabileceksiniz. En önemlisi de Hıristiyan takvimine göre 1928 yılından beri Türk milletinin aldığı en güzel haber ikinci nüshamızın arka kapağında.

Sınıf Bilinci Dernek Şubelerimizden, TİYO Yayıncılıktan ve kitapçılardan temin edilebilir.

"ANAMIZ, AVRADIMIZ, YARİMİZ; KADIN MI TÜRK KADINI MI?” Çelimli Çalım'ın On İkinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on ikinci sayısı "ANAMIZ, AVRADIMIZ, YARİMİZ; KADIN MI TÜRK KADINI MI?” manşeti ile çıktı.

ÇELİMLİ ÇALIM'IN BEŞİNCİ SAYISI ÇIKTI

Derneğimizin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızın beşinci sayısı çıktı.

İstiklâl Marşı Derneği Yeni Yönetim Kurulunun görev taksimatı yapıldı

17.07.2010 tarihinde yapılan Genel Kurulumuzun ardından yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında, yönetim kurulu üyelerimizin görev taksimatı yapıldı.

Çelimli Çalım'ın On Yedinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on yedinci sayısı "İSTİKLÂL MARŞI’NI ANAYASA’YA KOYMAYANLAR, İSTİKLÂL MARŞI’NDAN ANAYASA ÇIKARAMAYANLAR” manşeti ile çıktı.

Birinci Olağan Genel Kurul Toplantımız Yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği’nin ilk olağan genel kurulu, İstanbul’dan ve Anadolu’dan gelen üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti.

İSTİKLÂL MARŞI NASRULLAH CAMİİ'NİN İÇİNDE DEĞİL ANCAK AVLUSUNDA OKUTULDU

Fakat bu sene Nasrullah Camii'nde sadece Mevlid-i Şerifi okuyabildik. Bunu da cami mikrofonlarının görevlilerce kapatıldığı bir ortamda yapabildik.

"BAŞINI ÖRTEN KIZLAR FELSEFE BİLMELİDİR" Neşrolundu

İsmet Özel’in “Başını Örten Kızlar Felsefe Bilmelidir” kitabı Türk Yazısı ile neşrolundu.

"HANYALI KONYA" Mecmuamızın İkinci Sayısı Çıktı

İstiklâl Marşı Derneği Konya Şubesinin neşrettiği HANYALI KONYA mecmuamızın ikinci sayısı çıktı.