"Muvakkitin Gözyaşları" Sergi, 28 Zilhicce 1442 Cumartesi, İstanbul

İstiklâl Takviminin 1443 senesine ait nüshasının neşri sebebiyle 28 Zilhicce 1442 Cumartesi günü İstanbul’da “Muvakkitin Gözyaşları” adlı bir sergi tertiplenmiştir. Başta İstiklâl Takvimleri olmak üzere derneğimizin ve TİYO Yayıncılığın neşrettiği tüm kitapların afişlerinin bulunacağı sergi öğle namazını müteakip Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in teşrifi ile açılacak. Sergi münasebetiyle ikindi namazını müteakip de İstiklâl Korosu bir konser verecektir.

İstiklâl Takviminin 1443 Nüshasının yanı sıra Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in “Pergelin Yazmaz Sivri Ucu” adlı yeni kitabı ve "Mecburi Kıraat" serlevhalı Türkçe neşriyatımızın ikincisi Namık Kemal’in “Vatan Yahut Silistre” kitabı ilk defa sergide okuyuculara sunulacaktır. 1443 İstiklâl Takvimi'nin neşri münasebetiyle hazırladığımız takvim tişörtleri de sergimizden temin edilebilecektir.

Muvakkitin Gözyaşları
28 Zilhicce 1442 Cumartesi (7 Ağustos 2021)
Sergi: Öğle namazını müteakip
Konser: İkindi namazını müteakip

Eyüp Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonu
Eyüp Merkez Mahallesi Silahtarağa Cad. No:87 Eyüp-İstanbul

ÇELİMLİ ÇALIM ÇIKTI!

İstiklâl Marşı Derneği’nin ilk mecmuası “Çelimli Çalım” neşredilmeye başlandı.

Çelimli Çalım'ın On Yedinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on yedinci sayısı "İSTİKLÂL MARŞI’NI ANAYASA’YA KOYMAYANLAR, İSTİKLÂL MARŞI’NDAN ANAYASA ÇIKARAMAYANLAR” manşeti ile çıktı.

"HANYALI KONYA" Mecmuamızın Üçüncü Sayısı Çıktı

İstiklâl Marşı Derneği Konya Şubesinin neşrettiği HANYALI KONYA mecmuamızın üçüncü sayısı çıktı.

NİÇİN BU KİTAP VİTRİNDE DEĞİL - İsmet Özel Himayesinde Panel, 3 Kasım Cumartesi, Sakarya

3 Kasım Cumartesi günü İstiklal Marşı Derneği Sakarya Temsilciliği açılışı basın toplantısının ardından ikindi namazını müteakip Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in "Başını Örten Kızlar Felsefe Bilmelidir" kitabının neşri münasebetiyle "Niçin Bu Kitap Vitrinde Değil" serlevhalı panel yapılacaktır.

KÜNYEDEN KİNAYE

Mehmet Akif hakkında yazılan kitapların hemen hepsinde Cenap Şahabettin’den iktibas edilen şu satırlara denk geliriz:

"Muvakkitin Gözyaşları" Sergi ve Konser

"Muvakkitin Gözyaşları” serlevhalı sergimiz Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in teşrifiyle açıldı.

İSTİKLÂL TAKVİMİ 1442 - YEPYENİ PORTALIMIZDA YEPYENİ İSTİKLÂL TAKVİMİ

Bundan ahsen takvim bulamayacaksınız demiştik.  İstiklâl Marşı Derneği dokuz sene sonra ilk defa matbu olarak İstiklâl Takvimi neşretmiyor.

HANYALI KONYA - 4. Sayımız Neşrolundu

Konya Şubemizin neşrettiği HANYALI KONYA mecmuasının dördüncü sayısı çıktı.