ESMA-İ HÜSNA KİTABI NEŞROLUNDU!

Esma-i Hüsna kitabı “Arapçaya Bakış / Namaz Surelerinden” kitabının devamı niteliğindedir. İlk kitabımızın neşrine vesile olan, namaz surelerinin bize ne buyurduğunu bilecek kadar Arapça öğrenmek gayesi ile yaptığımız derslerde surelerin içinde geçen isimler ayrıca izah ediliyordu. Esma-i Hüsna kitabı bu derslerin ikmal edilmiş halidir. İlk kitabımızda olduğu gibi bu kitapta da isimlerin Türkçedeki müştakları aynı şekilde gösterilmiş, Türkçenin bir Kur'an dili olduğuna bu vesile ile bir defa daha işaret edilmiştir. Mecburi Kıraat serisinin bir kitabı olan Esma-i Hüsna’nın metinlerinin herkese hitap edecek şekilde anlaşılır olmasına gayret edilmiştir. Kitabımız Esma-i Hüsna hakkında asgari seviyede de olsa malumat sahibi olmağı gaye edindiği gibi Mecburi Kıraat serisinin diğer kitapları gibi Kur'an harfleri ile okumayı öğretme gayesi de taşımaktadır.

Birinci Olağan Genel Kurul Toplantımız Yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği’nin ilk olağan genel kurulu, İstanbul’dan ve Anadolu’dan gelen üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti.

İstiklâl Takviminin Yenisi Çıktı!

İstiklal Takvimini şubelerimizden ve TİYO Yayıncılık'tan temin edebilirsiniz.

"WALDO SEN NEDEN BURADA DEĞİLSİN" Kitabının Yeni Baskısı

Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in "WALDO SEN NEDEN BURADA DEĞİLSİN" kitabının yeni kapağı ile yeni baskısı yapıldı.

"ÇELİMLİ ÇALIM"IN DÖRDÜNCÜ SAYISI ÇIKTI!

Derneğimizin yayınladığı "Çelimli Çalım" mecmuamızın dördüncü sayısı çıktı.

MUAVENET

Geçtiğimiz yaz Hindistan'ın başşehri Yeni Delhi'de iki gökdelen kaçak yapı olduğu gerekçesiyle...

HANYALI KONYA - 5. Sayımız Neşrolundu

Konya Şubemizin neşrettiği «HANYALI KONYA» mecmuasının beşinci sayısı İsmet Özel’in yazı başlığı olan «Türk Faşizminin Neresindeyi(z)m ?» manşetiyle çıktı.

"SINIF BİLİNCİ - KIŞ" Paneli Yapıldı.

"Sınıf Bilinci" mecmuasının "Kış" nüshasının neşrolunması vesilesiyle tertip edilen panel 4 Şubat Cumartesi günü İstanbul Şubemizde yapıldı.