ESMA-İ HÜSNA KİTABI NEŞROLUNDU!

Esma-i Hüsna kitabı “Arapçaya Bakış / Namaz Surelerinden” kitabının devamı niteliğindedir. İlk kitabımızın neşrine vesile olan, namaz surelerinin bize ne buyurduğunu bilecek kadar Arapça öğrenmek gayesi ile yaptığımız derslerde surelerin içinde geçen isimler ayrıca izah ediliyordu. Esma-i Hüsna kitabı bu derslerin ikmal edilmiş halidir. İlk kitabımızda olduğu gibi bu kitapta da isimlerin Türkçedeki müştakları aynı şekilde gösterilmiş, Türkçenin bir Kur'an dili olduğuna bu vesile ile bir defa daha işaret edilmiştir. Mecburi Kıraat serisinin bir kitabı olan Esma-i Hüsna’nın metinlerinin herkese hitap edecek şekilde anlaşılır olmasına gayret edilmiştir. Kitabımız Esma-i Hüsna hakkında asgari seviyede de olsa malumat sahibi olmağı gaye edindiği gibi Mecburi Kıraat serisinin diğer kitapları gibi Kur'an harfleri ile okumayı öğretme gayesi de taşımaktadır.

İSTİKLÂL TAKVİMİ 1437 ÇIKTI!

Bundan ahsen takvim bulamayacaksınız.

İSTİKLÂL TAKVİMİ 1442 - YEPYENİ PORTALIMIZDA YEPYENİ İSTİKLÂL TAKVİMİ

Bundan ahsen takvim bulamayacaksınız demiştik.  İstiklâl Marşı Derneği dokuz sene sonra ilk defa matbu olarak İstiklâl Takvimi neşretmiyor.

ŞUBE GENEL KURULLARI

İstiklâl Marşı Derneği Şubelerinin Olağan Genel Kurulları Şube Merkezlerinde yapılacaktır.

"BİR AKŞAM GEZİNTİSİ DEĞİL, BİR İSTİKLÂL YÜRÜYÜŞÜ" Neşredildi

"İSTİKLÂL YÜRÜYÜŞÜ” serlevhalı konuşmalarının tümü derlenip “BİR AKŞAM GEZİNTİSİ DEĞİL, BİR İSTİKLÂL YÜRÜYÜŞÜ” adıyla neşredildi.

"İLTİFAT AĞYAREDİR DOST ACI SÖYLER" Neşrolundu

TİYO Yayıncılık “Türkçeden İslâma Giriş” serisine bir telif eser daha kattı.

HANYALI KONYA - 4. Sayımız Neşrolundu

Konya Şubemizin neşrettiği HANYALI KONYA mecmuasının dördüncü sayısı çıktı.