"Muvakkitin Gözyaşları" Sergi, 28 Zilhicce 1442 Cumartesi, İstanbul

İstiklâl Takviminin 1443 senesine ait nüshasının neşri sebebiyle 28 Zilhicce 1442 Cumartesi günü İstanbul’da “Muvakkitin Gözyaşları” adlı bir sergi tertiplenmiştir. Başta İstiklâl Takvimleri olmak üzere derneğimizin ve TİYO Yayıncılığın neşrettiği tüm kitapların afişlerinin bulunacağı sergi öğle namazını müteakip Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in teşrifi ile açılacak. Sergi münasebetiyle ikindi namazını müteakip de İstiklâl Korosu bir konser verecektir.

İstiklâl Takviminin 1443 Nüshasının yanı sıra Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in “Pergelin Yazmaz Sivri Ucu” adlı yeni kitabı ve "Mecburi Kıraat" serlevhalı Türkçe neşriyatımızın ikincisi Namık Kemal’in “Vatan Yahut Silistre” kitabı ilk defa sergide okuyuculara sunulacaktır. 1443 İstiklâl Takvimi'nin neşri münasebetiyle hazırladığımız takvim tişörtleri de sergimizden temin edilebilecektir.

Muvakkitin Gözyaşları
28 Zilhicce 1442 Cumartesi (7 Ağustos 2021)
Sergi: Öğle namazını müteakip
Konser: İkindi namazını müteakip

Eyüp Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonu
Eyüp Merkez Mahallesi Silahtarağa Cad. No:87 Eyüp-İstanbul

"BUNLAR GERÇEKTEN ARAP HARFLERİ Mİ?"

Bunlar Gerçekten Arap Harfleri mi?

DÖRDÜNCÜ OLAĞAN GENEL KURULUMUZ YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneği'nin Dördüncü Olağan Genel Kurulu 21 Mayıs Cumartesi günü Ankara'da yapıldı.

Anayasacılık Karmaşası Tartışmalarına Karşı Tarafımızı Gösterdiğimiz Bültenimiz Çıktı

İstiklâl Marşı Derneği yeni anayasa meselesinde ve tartışmalarında tab’an bir taraftır.

HANYALI KONYA - 4. Sayımız Neşrolundu

Konya Şubemizin neşrettiği HANYALI KONYA mecmuasının dördüncü sayısı çıktı.

"Küfrün İhsanı Olmaz" Kitabı Çıktı

Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in  “Desem Öldürürler, Demesem Öldüm” kitabı ile başlattığı serinin ikinci kitabı "Küfrün İhsanı Olmaz" TİYO Yayıncılıktan çıktı.

BENZERSİZ BİR İÇ DENİZ: TÜRK DENİZİ

Türk denizi deyince, Orta Asya’da kuruyan bir “iç deniz”den bahsetmiyoruz. Türklere Orta Asya’da bir köken icat edilmesi günü gelince Türkleri oraya postalamak içindir.

"MASUN TÜRK EVİ, MEŞHUR OSMANLI KÂRHANESİ" Çelimli Çalım On Üçüncü Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on üçüncü sayısı "MASUN TÜRK EVİ, MEŞHUR OSMANLI KÂRHANESİ” manşeti ile  çıkıyor.

HANYALI KONYA - 5. Sayımız Neşrolundu

Konya Şubemizin neşrettiği «HANYALI KONYA» mecmuasının beşinci sayısı İsmet Özel’in yazı başlığı olan «Türk Faşizminin Neresindeyi(z)m ?» manşetiyle çıktı.